Новини от град Батановци

Разпространи съдържание
Обновен: преди 8 години 49 седмици

Пиян мъж ще отговаря за пътнотранспортно произшествие с материални щети

Вт., 23/06/2015 - 15:36

Инцидентът е станал на 20 юни, около 17, 45 ч. на пътя Батановци – с. Ярджиловци. Лек автомобил „Фолксваген Шаран”, шофиран от 48-годишният Д.Х. от софийското с. Кривина, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил последователно в оградата на два частни дома. При изпробване на водача за алкохол с техническо средство са отчетени 1, 01 промила.

Снимки

прочети повече

Пощенските клонове в с.Расник и квартал Бела вода може да бъдат закрити

Пет., 22/05/2015 - 11:38

Затова са алармирали жителите на двете населени места БСП по време събрания на основните организации на социалистите там, съобщи лидерът на червените Ненко Темелков.

прочети повече

Пореден пощенски клон е разбит в Пернишко

Вт., 09/04/2015 - 08:54

Апаши са опитали да задигнат касата с пенсиите в Батановци, съобщиха от пощата. Инцидентът е станал тази нощ.

Крадците са проникнали в клона чрез разбиване на входната врата. След това съборили касата и започнали да пробиват с бормашина ключалката. За щастие, опитът им бил неуспешен. В беса си апашите обърнали всичко нагоре с краката и откраднали талоните за лотарията.

прочети повече

Мечтая младите учители да не влизат в стереотипи

Вт., 24/03/2015 - 10:08

Batanovci.com се свърза с Адрияна Руменова, чиито клип за по-малко от 2 дни събра почти 350 гледания в Youtube. Адрияна е начален учител в гр. Батановци и отдавна мечтае нейни песни да бъдат изпълнявани от ученици. С Адрияна Руменова разговаря Боян Йорданов.

Batanovci.com: Как се роди идеята за “Аз и ти, приятелю, прекрасни” ?

прочети повече