Община Земен ще си сътрудничи с Радомир за ефективност

Проектът за повишаване на ефективността на общинските администрации ще бъде реализиран по оперативна програма „Административен капацитет".

Съветниците в Радомир единодушно гласуваха проекта на последното си заседание. Общинските съветници задължиха екипа на проекта да бъде съгласуван с Общинския съвет.

Предвидено е по проекта да бъде извършен функционален анализ чрез прилагане на единната методология, провеждане на обучения, свързани с това, дейности за мониторинг и преглед на изпълнението и резултатите от него.

Ще бъдат разработени предложения за промени в нормативни, стратегически и други документи, дейности свързани с оптимизиране на структурите и дейности за подобряване, оргранизацията, координацията и работата на съответната администрация, също така и провеждането на дискусии и кръгли маси.

 

Каква ефективност в Земен

Каква ефективност в Земен бе,какви 5 лева вие даже на работа не ходите.Кажете на хората защо ни трябваше още 1 зам кмет,и защо в петък след обяд не ходите на работа.Къде са ви ведомостите да видим каква заплата взимате и как си оправдавате неприсъствените дни и часове.Къде побликувахте бюджета на общината да видим как се разходват парите.И не на последо място общинските съветници колко пари си дласуваха заплата в условията на криза