Сотиров подхвана четвърти мандат като кмет

Димитър Сотиров вече положи клетва в новия си мандат да работи за благоденствието на гражданите.

В името на Република България да спазва Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководи от интересите на гражданите от своята община Сотиров влиза в четвърти кметски мандат.

Неговият избор е обжалван в съда от БСП, но това не е пречка той да положи клетва, затова вчера областният управител на Перник Иво Петров свика първото заседание на новия общински съвет в Земен.

Сотиров спечели вота в Земен благодарение на 1 глас повече в негова полза, спрямо общия сбор на действителните бюлетини, пуснати за всичките негови опоненти, взети заедно.

В Земен за председател на Общинския съвет е избран учителят по музика в местното училище Румен Петров Василев (ГЕРБ). Там в ОбС има 6 съветници от ГЕРБ, трима от БСП и двама от НДСВ.

 

и с клетва и без клетва се

и с клетва и без клетва се тая

Абсолютно си подкрепяме

Абсолютно си подкрепяме кмета. Ще си го изберем и пети път. Много е добър и весел, въпреки толкова предатели и подлеци до него, които до вчера му лижеха ръцете, а в предизборната кампания му забиха нож в гърба. Направи много за Земен, въпреки кризи и липса на пари. Особено уважавам избора му да се кандидатира от ГЕРБ, защото така ще осигури повече пари за града. А иначе той си има всичко- дъщеря му му дава. Всички други гладни акули едва чакаха да падне от власт, та да се нахвърлят на нищожния и без това бюджет!

4ove4e ti na lunata li

4ove4e ti na lunata li zivee6.nakarai go malko pone da se aktivizira i az li4no ste glasuvam za nego.