Димитър Сотиров е законен кмет

Това отсъди Апелативният съд в Перник за втори път.Делото за касирането на изборите за кмет в Земен тръгна от начало в Перник, след като магистратите във Върховния административен съд решиха, че са допуснати процесуални нарушения. Казусът дали Димитър Сотиров е законният градоначалник бе разглеждан от нов състав.
Жалбата за касиране избора на земенския кмет бе внесена от БСП. Според социалистите Сотиров е спечелил вота само с 1 глас над 50-те процента. От БСП твърдят, че има добавени бюлетини в полза на Сотиров. В едната изборна секция е имало четири бюлетини за общински съветници повече от гласувалите и четири бюлетини по-малко за кмет. Стойнева твърдеше, че има два протокола от въпросната СИК. Председателят на ОИК обаче отрече това.

Димитър Сотиров е кмет на Земен за четвърти пореден мандат.

Стойнева бе категорична, че ще обжалва решението отново.

Източник: mirogled.com

Тази кандидат кметица Монка

Тази кандидат кметица Монка убърка всичко в града ни. Заради нея не може да стартира общината работата си, всички се чудят какво става! Загуби 4 месеца на града! Можеше много хубави неща да се случат. Но БСП винаги са били деградивни и съсипващи, никога не са били за новото и развитието. Ние си избрахме Сотиров за четвърти мандат и ще си го изберем и за пети. Заради него и дъщеря му в града се случват толкова много и хубави неща. Само той може да ни управлява! Сега Монка как ще ни плати и ще ни компенсира за пропуснатите възможности? Не им стигнаха 45 години, ами пак се мъчат комунистическите гниди да съсипват!

До бдителния гражданин

До бдителния гражданин